Mekanika kuantum lan sub-sadar kolektif. Fisika lan kiasan alam semesta. Tafsiran anyar

  • €3,50
    Prezzo unitario per 
Imposte incluse. Spese di spedizione calcolate al momento del pagamento.


Basa JAVANESE. Edisi kanthi format elektronik.
Jumlah kaca buku iki dicithak ing kertas: 68.
Ngemot ilustrasi. 
Copyright 2020
Panulis buku: Taufik  Mainaki.


Carl Jung lan Wolfgang Pauli makarya ing bidang spiritualitas lan ing bidang materi fisik. Kaloro sektor kasebut dianggep pancen ora cocog karo siji liyane. Kasunyatane, materialisme ilmiah nolak eksistensi komponen psikis ing jagad raya sing dingerteni.

Sanajan ana kadohan sing gedhe banget, disiplin ilmuwan loro kasebut nggawe kolaborasi sing luwih saka rong puluh taun. Sajrone periode kasebut, dheweke ora nate mandheg nggoleki "unsur penyatuan", kanthi ilmiah sing cocog karo teori dimensi psikis karo dimensi materi.

Sayange, loro ilmuwan kasebut gagal ngrampungake teori iki sajrone urip.

Nanging, kekarone minangka nabi interpretasi ilmiah anyar alam semesta. Nyatane, evolusi ilmu ing bidang fisika kuantum, lan utamane konfirmasi eksperimen fenomena kayata entanglement kuantum, nggawe teori saiki. Saiki ide alam semesta sing ora dipérang dadi "obyek material" katon kuwat. Alam semesta ora dipérang dadi pirang-pirang bagean, nanging kasusun saka kasunyatan tunggal, kasusun saka roh lan prakara.

Carl. Jung lan Wolfgang Pauli ngarani kasunyatan iki "Unus mundus". Materi fisik lan jiwa duwe martabat sing padha lan bareng-bareng nyumbangake dumadine alam semesta.

"Cenacolo" minangka papan ilmu lan pasinaon. Kita yakin iki minangka lingkungan sing paling cocog kanggo nerusake kerja nalika Carl Jung lan Wolfgang Pauli mandheg.

Kita bisa negesake manawa, dina iki, inovasi ilmiah menehi bangsawan kanggo riset lan nggawe proyek interpretasi sing luwih wani tinimbang sing mbayangake.

Carl Gustav Jung minangka psikolog lan psikoterapis Swiss, sing misuwur amarga teorine babagan alam bawah sadar kolektif lan sinonim kedadeyan. Wolfgang Pauli minangka salah sawijining bapak fisika kuantum. Ing W. Pauli kita bisa ujar manawa ing taun 1945, dheweke nampa Hadiah Nobel kanggo sinau babagan prinsip dhasar mekanika kuantum, sing dikenal minangka "prinsip eksklusi Pauli”.

 

*** CATHETAN BUKU LISTRIK (EBOOK) ****

CARA Tuku. EBOOKs kita bisa dituku ing situs iki, kanthi praktis saka saindenging jagad, yen ora ana watesan lokal babagan panyebaran web.

Ing pirang-pirang kasus, e-book kita kasedhiya ing toko buku online paling apik: Apple, Amazon, Kobo, Tolino, Scribd, 24 Simbol, Vivio, lsp. Saben toko bisa ngetrapake macem-macem rega lan cara pangiriman.

PEMBAYARAN Kanggo EBOOK, kita mung nampa prabayar nganggo kertu kredit, Paypal, utawa cara liyane.

PENGIRIMAN LAN UNDUH.

Sanalika pambayaran rampung, link download katon ing kaca kasebut. Kajaba iku, sampeyan bakal langsung nampa email kanthi tautan, supaya sampeyan uga bisa ndownload buku ing dina sabanjure. Yen sampeyan ora bisa nemokake email, deleng ing kothak SPAM utawa coba telat sawetara menit.

PERHATIAN: Sampeyan bisa ndownload file maksimal kaping telu ing 30 dina sabanjure.