Si të rritni speca të nxehtë në shtëpinë tuaj. Në kopsht, në tenxhere ose në ballkon. Ky është hobi i preferuar i atyre që e duan kopshtin organik dhe ushqimin e mirë

  • €5,50
    Precio unitario por 
Impuesto incluido. Los gastos de envío se calculan en la pantalla de pagos.


Botim në format elektronik. Gjuhë shqipe.
Numri i faqeve të këtij libri të shtypura në letër: 110.
Shumë e ilustruar.
Copyright 2020
Autori: Paul  Kelmendi.


Ka mijëra lloje të specit të nxehtë. Shtë një erëz popullore që është e përhapur në të gjithë botën. Shumë njerëz i duan specat e nxehtë. Disa njerëz marrin njohuri të gjera dhe fillojnë të mbledhin më të mirat e varieteteve.

Ata që e duan ushqimin e mirë ndiejnë kënaqësi të madhe kur u tregojnë mysafirëve koleksionin e specave të nxehtë të rritur në shtëpi. Në këtë mënyrë, të ftuarit mund të zgjedhin aromën e tyre të preferuar. Në muajt e verës dhe vjeshtës frutat me ngjyrë mund të merren direkt nga bimët e tyre për tu servirur menjëherë në tryezë me të gjitha ngjyrat dhe aromat.

 Ka shumë lloje specash që janë kandidatë për "specin më të nxehtë në botë". Për një kohë të gjatë në krye të listës ishte speci me erëza Habanero. Sot, në krye të Librit të Rekordeve të Guinness, do të gjeni specin "Trinidad Scorpion Moruga", ose "Carol Reaper". Ky libër do t'ju japë, në një mënyrë të thjeshtë dhe të plotë, të gjitha informacionet për rritjen e specave të nxehtë. Disa tenxhere me lule në një tarracë të vogël janë të mjaftueshme për rezultate të mira. Për më tepër, ky libër do të zbulojë teknikën e rritjes së bimëve të specave të nxehtë që nuk vdesin në fund të sezonit.

 

*** NOTNIM PERSR VERSIONIN ELEKTRONIK (EBOOK) ****

 SI TE BLEJME. EBOOK-et tona mund të blihen në këtë sit, praktikisht nga e gjithë bota, nëse nuk ka kufizime lokale në përhapjen e internetit.

Zakonisht, librat tanë elektronikë janë në dispozicion në libraritë më të mira në internet: Apple, Amazon, Kobo, Tolino, Scribd, 24Symbols, Vivio, etj. Çdo shitës me pakicë mund të aplikojë çmime të ndryshme dhe mënyra të dorëzimit.

 PAGESA Për EBOOK-et ne pranojmë parapagim vetëm me kartë krediti, Paypal ose metoda të tjera.

 DORIVZIMI DHE SHKARKIMI.

Sapo pagesa të ketë përfunduar, lidhja e shkarkimit shfaqet në faqe. Përveç kësaj, ju menjëherë do të merrni një email me lidhjen, kështu që mund të shkarkoni librat edhe në ditët në vijim. Nëse nuk e gjeni emailin, shikoni në kutinë SPAM ose konsideroni disa minuta me vonesë.

KUJDES: Mund ta shkarkoni skedarin maksimumi tre herë në 30 ditët në vijim.


También recomendamos