Entanglement kuantum sareng alam bawah sadar koléktif. Fisika sareng métafisika di jagad raya. Tafsir anyar

  • €3,50
    Unit price For 
Taxes included. Shipping costs calculated at the time of payment.


Edisi dina format éléktronik. Bahasa sunda.
Jumlah halaman buku ieu dicitak dina kertas: 68.
Buku na aya ilustrasi.
Copyright 2020
Panulis: Taufik  Setiawan.


Carl Jung sareng Wolfgang Pauli damel masing-masing dina bidang spiritualitas sareng dina bidang materi fisik. Dua séktor ieu dianggap leres-leres henteu cocog sareng anu sanésna. Nyatana, materialisme ilmiah nolak ayana komponen psikis naon waé di alam semesta anu dipikaterang.

Sanaos jarak anu saé pisan antara disiplinna, dua élmuwan ngawangun kolaborasi anu langkung ti dua puluh taun. Salami waktos éta aranjeunna henteu kantos lirén milarian "unsur anu ngahijikeun", sanggup sacara ilmiah ngahijikeun téori tina dimensi psikis sareng anu diménsi matéri.

Hanjakalna, dua élmuwan gagal ngalengkepan téori ieu dina hirupna.

Nanging, duanana mangrupikeun nabi tina tafsir ilmiah anyar semesta. Nyatana, épolusi élmu dina bidang fisika kuantum, sareng khususna konpirmasi eksperimen ngeunaan fénoména sapertos entanglement kuantum, parantos ngajantenkeun tiori na ayeuna. Kiwari ideu semesta anu henteu kabagi kana "bahan objék" muncul pisan. Alam semesta henteu dibagi kana sababaraha bagéan, tapi diwangun ku hiji kanyataan, diwangun ku sumanget sareng zat.

Carl. Jung sareng Wolfgang Pauli nyebat kanyataan ieu "Unus mundus". Materi fisik sareng jiwa ngagaduhan harkat anu sami sareng babarengan nyumbang kana ayana jagad raya.

"Cenacolo" mangrupikeun tempat élmu sareng kajian. Kami yakin éta lingkungan anu paling cocog pikeun nuluykeun padamelan ti waktos Carl Jung sareng Wolfgang Pauli lirén.

Urang tiasa negeskeun yén, dinten ayeuna, kabaruan ilmiah masihan bangsawan pikeun panilitianna sareng proyek aranjeunna nuju langkung seueur interpretasi anu langkung wani tibatan anu dibayangkeun ku aranjeunna sorangan.

Carl Gustav Jung mangrupikeun psikolog Swiss sareng psikoterapis, terkenal ku tiori na tentang alam bawah sadar koléktif sareng sinkronisitas kajadian. Wolfgang Pauli mangrupikeun salah sahiji bapak fisika kuantum. Dina W. Pauli urang tiasa nyarios yén dina taun 1945 anjeunna nampi Hadiah Nobel pikeun pangajian ngeunaan prinsip dasar mékanika kuantum, anu dikenal salaku "prinsip pangaluaran Pauli”.

 

*** CATETAN pikeun Vérsi éléktronik (EBOOK) ****

CARA Mésér E-BUKU KAMI. EBOOKs kami tiasa dipésér dina situs ieu, sacara praktis ti panjuru dunya, upami teu aya larangan lokal dina panyebaran wéb. Biasana, ebook kami sayogi di toko buku online pangsaéna: Apple, Amazon, Kobo, Tolino, Scribd, 24Symbols, Vivio, jst. Unggal pangecér tiasa nerapkeun harga anu béda sareng metode pangiriman.

PEMBAYARAN. Pikeun EBOOKs kami ngan ukur nampi pambayaran sateuacanna (kartu kiridit, Paypal, atanapi metode anu sanés)

Pangiriman sareng unduh.

Pas pamayaranna réngsé, tautan unduhan nembongan dina halaman. Salaku tambahan, anjeun bakal nampi email sareng tautan pikeun ngunduh ebook dina dinten-dinten salajengna. Upami anjeun henteu mendakan email, tingali dina kotak SPAM atanapi tempo sababaraha menit telat.

PERHATOSAN: Anjeun tiasa ngaunduh file maksimal tilu kali dina 30 dinten ieu.